e-mail-editor-designers

E-mail Editor ontworpen voor Designers

Bouw snel mooie, responsieve e-mails met de drag-and-drop WYSIWYG editor – geen codering nodig. Het intuïtieve split-screen staat toe dat je voortdurend een voorbeeld van je ontwerpen kunt bekijken, tekstblokken en afbeeldingen kunt herschikken en je huisstijl gemakkelijk toe kunt passen.

Responsive Template Bibliotheek

Onze software wordt geleverd met tientallen templates die perfect worden weergegeven op elk apparaat. Of bouw je eigen volledig aanpasbare HTML-template en vergrendel secties die je consequent wilt houden.

e-mail-responsive-bibliotheek
e-mail-georganiseerd-gemak

Georganiseerd Gemak

Gebruik folders om e-mails en templates te ordenen. Beweeg de muisaanwijzer over deze folders om een voorbeeld van de inhoud te bekijken. Kopieer e-mails en templates als uitgangspunt om tijd te besparen op je volgende campagne.

Dynamische E-mail Inhoud

Zij houdt van het één, hij houdt van het ander. Stuur een e-mail die beide aanspreekt. Gebruik dynamische e-mail inhoud om verschillende afbeeldingen, berichten en CTA’s te weergeven op basis van elk contact zijn of haar unieke eigenschappen, interesses en gedrag zonder individuele aangepaste e-mails te hoeven creëren.

e-mail-editor-dynamische-inhoud-email
e-mail-rss-automatisering

RSS Automatisering

Verstuur automatisch nieuwe blog posts, agenda-items, of nieuwsartikelen vanaf elke RSS feed. Kies ervoor om een thumbnail, titel, datum of andere variabelen bij te voegen. Onze software zal automatisch e-mails generen en verzenden gevuld met de feed inhoud. Elke keer wanneer de feed wordt bijgewerkt, of op vooraf ingestelde momenten.

Verzenden web pagina’s

Integreer elke willekeurige webpagina direct in je e-mailbericht met slechts het invoeren van de URL. Laat de HTML editor de binnengehaalde pagina versturen, of stel in dat op het moment van verzenden de meest recente versie van de pagina moet worden verstuurd.

e-mail-url-verzenden
e-mail-aangepaste-inhoud

Aangepaste Inhoud Variabelen

Maak aangepaste velden om contact informatie die voor u belangrijk is vast te leggen. Gebruik deze informatie om relevante e-mails te versturen die verder gaan dan de traditionele aanhef personalisatie. (Je kunt oneindig veel variabelen invoegen).

Lijsten Importeren

Heb je je eigen lijst met e-mailadressen en andere gegevens? Klik en laad .xls, .csv en andere lijstdata aan de contact manager in een kwestie van seconden. Bepaal uitsluitingsregels voor lijsten op basis van elke gewenste variabele.

e-mail-lijsten-importeren
e-mail-ab-testing

A/B Testing

Experimenteer om te zien welke van je ideeën het beste werken. Test een nieuw ontwerp, onderwerp, call-to-action, of andere wijzigingen in een e-mailcampagne om je conversie te verbeteren.

Test voordat je verzendt

Stuur een voorbeeld e-mail naar jezelf en collega’s om de links, spelling en grammatica en andere belangrijke informatie te controleren voordat je deze gaat delen in het openbaar. Maak render tests om te zien hoe je ontwerpen eruit zien op populaire browsers en apparaten.

e-mail-testen-email
e-mail-analytics

Email Analytics

Volg het succes van je e-mail campagnes in real-time door het volgen van o.a. de kliks, openingen, bounces, en afleveringen. Maar ook op welke apparaten je mail wordt geopend. Of in welke regio. Onze uitgebreide statistieken laten tot in details de resultaten zien.

Intelligente automatisering

Verzend automatisch berichten naar je contacten op basis van contactgegevens en gedrag. Creëer triggers om contacten op het juiste moment relevante en actuele berichten te verzenden.

marketing-automation-intelligente-automatisering

Aflevering

Onze software vertrouwd op wereldklasse leveringsplatform. Je e-mailings worden altijd en overal razendsnel afgeleverd zonder dat je eigen netwerk wordt belast.

Real-time spam preventie

Alle verzendingen worden constant en realtime geanalyseerd. Spammers worden uitgesloten. Zo kunnen wij top aflevering voor onze klanten garanderen.

Archief

Onderhoud een publiek archief van alle verstuurde e-mailings en geef bezoekers op je website toegang tot je nieuwsbrieven.

Inschrijfformulieren

Ontwerp inschrijfformulieren en voeg ze eenvoudig toe aan je website, zodat bezoekers zich kunnen inschrijven voor je nieuwsbrief.

HTML Editor

Wilt je meer controle? Schakel eenvoudig over naar de HTML-weergave om je eigen code toe te voegen.

Uitbreiden van contact data

Uit slechts een e-mailadres kunnen wij meerdere data toevoegen, zoals leeftijd, geslacht, locatie, interesses, sociale profielen en meer.

Koppelingen

Koppel de software met WordPress, e-commerce platforms, CRMs en gebruik de uitgebreide API voor custom made integratie.

SMS/Text messaging

Verstuur SMS berichten of follow-up ups naar je contacten. Volg ook de interactie en response in realtime rapportages.