Helpdesk

Behalve onze gebruikershandleidingen en videotutorials hebben wij een telefonische helpdesk. Hier zitten meerdere specialisten die jarenlange ervaring hebben met software en e-mailmarketing. Zij zijn dagelijks gratis bereikbaar van 09:00 tot 16:00 uur. En dat is uitzonderlijk in onze branche. Wil je graag aanvullend advies? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Training

Om direct het maximale rendement uit onze software te halen hebben wij een onboarding training samengesteld. Deze training bestaat uit 5 aparte 1 op 1 sessies van gemiddeld twee uur per sessie en is zo afgestemd dat onze software uitzonderlijke resultaten voor jou gaat opleveren.

Veel gestelde vragen

Met een proefaccount kun je onze e-mailing module gratis testen. Tijdens deze testperiode werk je met het complete pakket, dus met alle functionaliteiten. Je kunt op deze site eenvoudig een proefaccount activeren.
Nee, je kunt onze e-mailing module gratis proberen. Natuurlijk is deze proefperiode vrijblijvend zonder enige verplichting. Dus ook geen opzegverplichting.
Klik op de button "gratis proefaccount". Nadat je de verplichte velden hebt ingevuld, wordt je proefaccount direct aangemaakt en kun je gelijk aan de slag.
Ja, je kunt gewoon gebruik maken van onze helpdesk en/of een persoonlijke online demo inplannen.
Een proefaccount na 14 dagen automatisch af.
Ja, een proefaccount loopt vanzelf af. Je hoeft zelf verder geen actie te ondernemen.
Nee, wanneer je na de proefperiode geen gebruik wilt maken van onze e-mailing module, dan wordt je account automatisch gedeactiveerd.
Besluit je klant te worden, dan blijft alles wat je tijdens de proefperiode hebt gedaan behouden in je account. Indien je geen gebruik meer wenst te maken van onze e-mailing module, dan wordt je account verwijderd en daarmee ook automatisch alle gegevens die in je account staan.
Met een proefaccount kun je een gelimiteerd aantal emails verzenden. Bij een betaald account kun je onbeperkt verzenden.
Ben je tevreden over de testperiode en wil je klant worden, dan kun je dit direct online of telefonisch regelen. Je ontvangt per e-mail een offertevoor een licentie-overeenkomst. Als je hiermee accoord gaat, dan kun je deze online accepteren. Wij zullen daarna je proefaccount omzetten naar een licentie.

Integratie

Met onze Application Programming Interface (API) koppel je functies van het e-mail marketing systeem naadloos in je bestaande systemen. Het is een soort afstandsbediening voor ons nieuwsbrief systeem.

API

Een belangrijk voordeel van de API is het beheren van je Mark-i account vanaf jouw eigen systeem. En met de verschillende beschikbare plugins koppel jij jouw e-commerce platform eenvoudig aan onze software.

Waarborg Kwaliteit

Mark-i is ontwikkeld als antwoord op een duidelijke opkomende marktvraag, “een professionele online marketing software oplossing met persoonlijk support”. De kwaliteit die daarbij hoort waarborgen wij met verregaande maatregelen op het gebied van stabiliteit, performance, updates, privacy, beveiliging, efficiency en service.

Return Path

Onze e-mail marketing software heeft het Return Path certificaat en is absoluut nodig voor een betrouwbare status bij internet providers. Dit zorgt voor een verbeterde aflevering.

Veilig en vertrouwd

De e-mail marketing software wordt ook gecertificeerd door TrustE. Zo voldoet onze e-mail marketing software aan de hoge en strenge beveilingseisen die EU Safe Harbor stelt.

Beveiligde Servers

Wij hanteren de EEC privacy richtlijnen voor verzenden. Ook volgen wij de hoge standaarden voor data security en e-mail deliverability. Al onze klanten krijgen een uniek private account.

HTML of tekst

Onze e-mail marketing software werkt met verschillende e-mail formats. De software herkent bij diverse e-mailclients direct de gevraagde aflevervorm: HTML of tekst.

Authenticatie

De e-mail marketing software ondersteunt o.a. SPF en DKIM technologieën voor e-mailing authenticatie om te voorkomen dat je e-mailing als spam wordt aangemerkt.

Feedback loops

De e-mail marketing software gebruikt Feedback loops voor zekere aflevering. Met feedback loops wordt een ongewenst adres direct van je lijst gehaald.

Innovatie

Onze ontwikkelaars zitten natuurlijk niet stil. Zij volgen nauwkeurig de trends op het gebied van e-mail marketing. Met deze informatie worden regelmatig nieuwe functies aan de email marketing software toegevoegd. Zo heb je niet alleen vandaag en morgen, maar ook in de toekomst met onze software altijd toegang tot functies die aansluiten bij de laatste ontwikkelingen.