crm-en-sales-crm

CRM

Assisteer je salesteam en combineer het menselijke aspect met geautomatiseerde relevante communicatie. Onze software biedt een geavanceerd CRM systeem met uitgebreide intelligente sales automation functies.

Custom Fields

Elk bedrijf heeft unieke informatie die moet worden vastgelegd. Onze software heeft tal van aangepaste velden om de gegevens die je nodig hebt vast te leggen. Vrije vorm tekstvakken, keuzelijsten of wat je ook nodig hebt. Segmenteren, rapportages en exportlijsten gebaseerd op een combinatie van velden.

crm-en-sales-custom-fields
functies-marketing-automation

Intelligente automatisering

Creëer een geautomatiseerde sales flow en reageer op het juiste moment met de juiste actie. Verstuur automatisch (door gedrag aangestuurde) berichten met relevante content naar een lead en weet wanneer een lead klaar is voor een sale. Leadnutering is één van de belangrijkste aspecten van marketing automation.

Leadscoring

Verspil geen tijd meer aan leads die er niet toe doen maar focus op leads die converteren. Door het toepassen van leadscoring bepaal je eenvoudig in welke fase van het aankoopproces de prospect zich bevindt en herken je de beter gekwalificeerde leads.

crm-en-sales-leadscoring
marketing-automation-email-tekst-notificatie

Sales Notificatie

Informeer automatisch je verkopers op het juiste moment wanneer een lead klaar is om persoonlijk benaderd te worden. Bijvoorbeeld door het behalen van een leadscore, bezoeken van een specifieke pagina, openen van een e-mail, downloaden van informatie of het invullen van een webformulier. Zo wordt geen kans gemist en gaat er geen tijd verloren.

Pipeline

Creëer dealfases voor je salesteam in de pipeline. Bekijk de verwachte omzet, maar ook gewonnen en verloren deals van je totale salesteam of per verkoper. De ingebouwde pipeline geeft je een compleet en betrouwbaar inzicht in de verkoopresultaten.

crm-en-sales-pipeline
crm-en-sales-log-interacties-iconen

Log alle interacties

Wij leggen het gedrag van je contacten vast. Elke geopende en gelezen e-mail, alle bezochte webpagina’s en hoe vaak ze worden bezocht. Ingevulde webformulieren, bekeken video’s, gedownloade documentatie en nog veel meer. Al deze informatie wordt op contactniveau opgeslagen.

Campagne management

Koppel de salesresultaten aan je lopende online campagnes, zoals Adwords, facebook, webformulieren etc. Bekijk de ROI op basis van de gesloten deals en de daarbij behorende omzet en besteed je marketingbudgetten aan de kanalen die het meeste opleveren.

crm-en-sales-manage-contacten-base

Manage je contacten base

Importeer en beheer eenvoudig je contactenbase. Met een krachtige zoek en filter functie zoek je snel een contact op. Bekijk je alle historische gegevens. Voeg je notities en taken, deals en verkoopkansen toe. Verstuur relevante één op één smart e-mails.

Customized sales proces

Design je eigen unieke salesproces afgestemd op jouw business. Met custom pipelines, salesfasen, taken en workflows verhoog je direct je ROI.

Externe E-mail integratie

Maak connectie met Gmail, Outlook, of elke andere e-mailprovider. Bekijk in één opslag per deal of contact alle verstuurde en ontvangen e-mails. real time je sales funnel en wees altijd op de hoogte hoeveel omzet er nog wordt verwacht en in welke fase de deal zich bevindt.

Drag & drop deals

Verplaats eenvoudig deals met de drag & drop editor naar de verschillende aangemaakte salesfasen binnen je organisatie.

Volg het sales proces

Bekijk real time je sales funnel en wees altijd op de hoogte hoeveel omzet er nog wordt verwacht en in welke fase de deal zich bevindt.